Amb un telèfon mòbil com aquest, es pot trucar als taxistes més propers a la nostra ubicació. L'aplicació SugarTaxi elimina intermediaris i posa en contacte directament el conductor i el client, que ni tan sols s'ha de registrar. JAIME RAMÓN, gerent d'IDX Informàtica "Los taxistas lo que hacen es que simplemente dan su posición geográfica constantemente y el usuario lo que hace es entrar en internet, busca el taxi más cercano y le llama directamente, que es la novedad" Aquest sistema funciona, a més, a tot el món. És una de les novetats que es poden trobar a la desena edició de la fira del taxi. JOSÉ ANTONIO ROJAS, director de la Fira del taxi "Las aplicaciones hoy en día son las tecnologías que más están avanzando a nivel de tecnología física, luego hay otro tipo de tecnologías como son las que llevan las propias marcas y los propios coches" Com els taxímetres... fins i tot hi ha models que apareixen al mirall del retrovisor. "Se acopla perfectamente a cualquier retrovisor, tenemos homologados unos soportes. No distinguimos en un momento dado que es otro retrovisor y ya pasa a ser el taxímetro del coche". El saló també ofereix propostes de formació. Com el curs pilot d'anglès impulsat per l'Institut Metropolità del Taxi. L'objectiu és introduir l'anglès professional al sector. Aquesta primera edició podran fer-la 250 taxistes, serà gratuït i per Internet i es podrà seguir a través de tauletes i telèfons intel·ligents. De moment les inscripcions estan obertes i el curs començarà al gener.

Fins a 250 taxistes podran fer un curs per Internet per aprendre anglès. L’objectiu és que els conductors puguin utilitzar aquest idioma professionalment. Es tracta d’una prova pilot que impulsa l’Institut Metropolità del Taxi. Les inscripcions al curs Online English for taxi drivers ja estan obertes i el curs en si començarà al gener de 2016.

Una altra de les novetats del saló és l’aplicació SugarTaxi. Permet posar en contacte directe els conductors i els clients sense intermediaris. “Els taxis notifiquen la posició geogràfica constantment i l’usuari entra a Internet, busca el taxi més proper i truca directament al taxista, que és la novetat”, explica Jaime Ramón, gerent de l’empresa IDX Informàtica que ha desenvolupat l’aplicació.

Aquesta és la desena edició de la Fira del Taxi i té l’objectiu de presentar les novetats en productes, serveis, aplicacions i formació per als conductors. L’organització calcula que durant tot el cap de setmana hi han passat prop de 9.000 persones.