Les actuacions prèvies de dissabte serviran per fer el fresatge i l’aglomerat del paviment. A partir de diumenge la circulació quedarà totalment desviada als laterals de la travessera. Els treballs que s’hi faran consistiran en la retirada de l’arbrat i les baranes de la mitjana, la demolició de la mitjana i del carril adjacent, l’excavació dels conductes de la xarxa d’alta tensió i l’execució del clavegueram. El tram afectat per l’obra fa 700 metres de llarg i té una superfície de 21.462 m².

L’Ajuntament ha recomanat als conductors que cerquin vies alternatives per evitar complicacions de trànsit, i la Guàrdia Urbana es desplegarà a la zona amb l’objectiu de fer el més fluida possible la circulació. A més, hi haurà informadors repartint fullets als veïns, els usuaris del transport públic i els conductors.

El consistori proposa vies alternatives

L’Ajuntament recomana que els conductors que circulin en sentit Llobregat agafin el túnel de la Rovira o la ronda de Dalt per anar a Sarrià, les Corts o els túnels de Vallvidrera; o el carrer de Lepant si es dirigeixen a Gràcia o al centre de la ciutat. En sentit Besòs, es recomana agafar el carrer de Ganduxer, l’avinguda de Vallcarca o la ronda de Dalt per anar a Horta o Nou Barris; la via Augusta, Muntaner o Balmes per anar al centre; o l’avinguda del Príncep d’Astúries per anar a Gràcia.

Pel que fa a l’autobús, es desplaçaran les parades de les línies 24, 32, H16, 116 i N0, així com la del Bus Turístic.