ESTHER PÉREZ, Assemblea La Marina "El regidor del districte ha d'estar pel nostre districte i això és un barri de Sants-Montjuïc. Per tant si ell parla amb TMB ha de demanar si no hi ha diners, com a mínim sensibilitat. Sensibilitat en no treure línies, no treure cotxes, sensibilitat en destinar diners que venen de llocs molt propers al barri com pot ser la fira del mòbil que tan diuen que dóna tants diners a la ciutat i nosaltres no en veiem cap".

Els veïns del barri de la Marina de Port han sortit aquest vespre al passeig de la Zona Franca per exigir millores en el servei de transport públic. Denuncien que hi ha hagut una reducció en la freqüència de pas de les línies d’autobús. També recorden que amb l’aturada de les obres de l’L9, són l’únic barri de la ciutat on no arriba el metro.

Els veïns de la Marina de Port denuncien que tot i l’increment de les tarifes del transport públic, el servei no ha millorat al barri. D’una banda, asseguren que s’ha reduït la freqüència de pas de les línies d’autobús, que molts usuaris utilitzen per anar al CAP de Manso i a l’Hospital Clínic. D’altra banda, reclamen que s’acceleri la construcció de l’L9 ja que, de moment, són l’únic barri de la ciutat sense metro.