El recorregut de la Cursa Bombers de Barcelona d’enguany té la sortida i l’arribada a l’avinguda del Marquès de l’Argentera i passa per pla de Palau, el passeig de Colom i la plaça de les Drassanes. Els corredors seguiran per l’avinguda del Paral·lel, els carrers de Floridablanca i del Comte d’Urgell i enfilaran la Gran Via fins a la plaça de Tetuan. Un cop allà el circuit continuarà pels carrers de la Marina i d’Ausiàs Marc, el passeig de Sant Joan, la ronda de Sant Pere, la plaça d’Urquinaona fins agafar la via Laietana.

La cursa afectarà la circulació de vehicles pel centre de la ciutat durant tot el matí, així com també el transport públic. En total 36 línies d’autobús veuran afectats els recorreguts habituals entre les 8 h i les 12 h del migdia. TMB recomana utilitzar el metro per desplaçar-se pel centre de la ciutat.

Per altra banda, les tres estacions de Bicing de l’avinguda del Marquès de l’Argentera i la del carrer d’Ausiàs Marc, 122, romandran fora de servei des de les 7 h fins a les 13 h.