Les tasques de pavimentació del passeig de la Vall d’Hebron, entre l’avinguda de Jordà i el carrer de l’Arquitectura, arribin al final. Està previst que diumenge, 6 d’agost, acabin els treballs, però mentrestant hi ha afectacions al trànsit al costat mar, on s’ha deixat habilitat només un carril en direcció Besòs. Això ha ocasionat, puntualment, problemes de mobilitat, amb cues de cotxes.

Les tasques de pavimentació van començar el 24 de juliol i el darrer cap de setmana de juliol ja van comportar retencions.

Cues de vehicles al passeig de la Vall d’Hebron

L’eliminació d’un carril del passeig de la Vall d’Hebron ha provocat retencions en aquest vial. Aquest dissabte al migdia, s’han format cues de cotxes i la Guàrdia Urbana de Barcelona ha hagut d’intervenir per donar fluïdesa al trànsit i pas als vehicles.

Talls a l’avinguda de Jordà i el lateral del passeig

Aquest dissabte, 5 d’agost, s’han tallat els dos sentits del pont de l’avinguda de Jordà que creua per sobre de la ronda de Dalt i també està tallada la sortida de la B-20 en aquest punt. Per això, es recomana sortir per la sortida número 4 de la ronda de Dalt. També el pont a l’altura del carrer de la Granja Vella es veu afectat i ha quedat tallat en els dos sentits del trànsit mentre s’executen els treballs.

Ja de cara a diumenge, 6 d’agost, també es tallarà per complet el lateral mar del passeig de la Vall d’Hebron, entre el carrer de la Granja Vella i l’avinguda de Jordà.

Parades de bus afectades

Hi ha unes quantes línies d’autobús afectades: el 27, 60, 76, 112, 119, H4, V21 i M19, que veuen el seu recorregut alterat de manera puntual.

Més afectacions al trànsit per obres a l’agost

A banda de les obres del passeig de la Vall d’Hebron, durant l’agost es faran treballs de pavimentació en més punts de Barcelona. Al barri de la Dreta de l’Eixample hi ha talls i canvis en la mobilitat a la plaça del Cinc d’Oros a la confluència entre l’avinguda Diagonal i el passeig de Gràcia, els jardinets de Salvador Espriu i el carrer de Còrsega. De fet, diumenge 6 d’agost hi haurà talls a l’avinguda Diagonal i al carrer de Còrsega. Els treballs es preveu que estiguin enllestits dilluns, 7 d’agost.

A Sant Gervasi – la Bonanova, fins al 20 d’agost es farà la pavimentació del carrer d’Isaac Newton que comportaran talls de carrer el 19 i 20 d’agost. De l’11 al 17 d’agost es pavimentarà el carril bus de la Gran Via de les Corts Catalanes entre el carrer de la Química i el carrer de Sant Germà.