avaria fgc

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) tallarà el servei entre les estacions de Gràcia i Sarrià durant nou dies per obres de renovació a la via. Amb motiu d’aquests treballs de millora a les infraestructures, des del 12 d’agost i fins al 20 (inclòs) els trens no circularan en aquest tram. Les obres consistiran a canviar la via entre les estacions de Muntaner i Les Tres Torres

La fase principal de l’obra consistirà en la retirada del balast que serà substituït per placa formigonada a més de 640 metres de túnel, obligant a tallar la circulació de trens al llarg del tram. L’objectiu és millorar la robustesa del servei i reduir els costos de manteniment.

Servei de bus alternatiu i trens llançadora

Hi haurà servei substitutori en autobús entre les estacions de Gràcia, Sant Gervasi, Muntaner, La Bonanova, Les Tres Torres i Sarrià. El servei de tren entre les estacions de Pl. Catalunya i Gràcia es durà a terme amb trens llançadora amb horaris diferents dels habituals.

D’altra banda, la Línia L7 realitzarà el servei amb els horaris habituals entre les estacions de Pl. Catalunya i Av. Tibidabo; igual que la Línia L12, que realitzarà el servei amb els horaris habituals entre les estacions de Sarrià i Reina Elisenda. Les línies S1 i S2 realitzaran el servei amb els horaris habituals però amb origen i destinació Sarrià.