carrers tallats mobilitat Cursa Bombers 2022 Barcelona

Milers d’esportistes ompliran el litoral barceloní durant el Triatló de Barcelona 2022. La competició, que consta de tres proves, es desenvoluparà entre el Fòrum i el carrer de la Marina i al llarg del recorregut alterarà la mobilitat i desviarà algunes línies d’autobús. Et detallem tots els carrers tallats i les afectacions al transport públic pel Triatló de Barcelona 2022.

Es recomana que aquell dia es prescindeixi del vehicle privat.

Carrers tallats pel Triatló de Barcelona 2022

El Triatló de Barcelona 2022 comportarà talls de carrers entre les 7 i les 14.30 h. Els esportistes passaran per l’avinguda del Litoral, carrer de Josep Pla, passeig de Garcia Fària, passeig de Calvell, carrer de la Llacuna, carrer de Salvador Espriu, carrer de l’Arquitecte Sert, avinguda d’Icària i carrer de la Marina.

Afectacions al transport públic pel Barcelona Triathlon

Segons informa TMB, el Triatló de Barcelona provocarà la desviació i alteració d’algunes línies d’autobús. Hi ha més d’una desena de línies afectades: H16, V21, V23, V25, V27, V29, V31, 59, 136 i la ruta vermella del bus turístic.

Si ets un dels esportistes que ha d’arribar a la competició, TMB recomana agafar l’L4 del metro (parada de Poblenou o Selva de Mar) o les línies H14, 6, 7 i 192 de bus.