El Triatló de Barcelona 2022 es podrà seguir íntegrament en directe a betevé. El proper 9 d’octubre del 2022, a partir de les 7.45 hores, el mitjà de comunicació públic de la ciutat farà un ampli desplegament per transmetre les tres modalitats de competició del Barcelona Triathlon 2022, una de les proves atlètiques de major prestigi d’Europa.

DIRECTE | Triatló Barcelona 2022
Mira la prova en directe!

L’aposta ferma de betevé per la cobertura dels grans esdeveniments esportius de Barcelona tornarà a viure un capítol memorable amb una transmissió de més de sis hores que seguirà en directe des del primer atleta que creui la meta fins a l’últim participant, durant tot el recorregut.

Després dels èxits de betevé amb les transmissions de la Zurich Marató de Barcelona i l’eDreams Mitja Marató de Barcelona, i després de fer la Cursa de la Mercè 2022, arribarà el torn de transmetre en directe per primera vegada el Barcelona Triathlon 2022. La prova es podrà seguir a la TDT, el canal 166 de Movistar+, el YouTube de betevé i la seva pàgina web.

Triatló Barcelona 2022: Inscripcions, recorregut, data i tot el que cal saber
T’oferim una guia amb tot el que cal saber sobre el Triatló de Barcelona 2022, que es farà aquest 9 d’octubre

Així serà la cobertura del Triatló Barcelona 2022 a betevé

El Barcelona Triathlon 2022 es podria enfilar fins a un total de 3.500 inscrits, i tots ells seran protagonistes de la transmissió de betevé, que arrencarà minuts abans de la sortida, quan faltin 15 minuts per a les 8 h del matí. El programa constarà de dues fases ben diferenciades: la primera, amb la narració de la competició purament esportiva amb els atletes d’elit; la segona, un cop acabin els podis masculins i femenins, betevé continuarà explicant el triatló de Barcelona amb totes les històries que hi ha al darrere de cada participant amateur. El programa especial s’allargarà fins passades les 14 hores, quan es farà l’última entrega de premis.

Per tal de lluir audiovisualment una competició com el triatló de Barcelona, amb disciplines esportives com la natació, el ciclisme i l’atletisme, betevé disposarà de càmeres en embarcacions aquàtiques, equips que seguiran els atletes en moto, punts de directe fixos a peu de carrer i imatges aèries amb dron i grua de tot el litoral barceloní. Un dels grans focus d’atenció serà tota la zona de transicions, és a dir, el punt on els atletes canvien d’esport, que s’ubicarà a la zona baixa del CEM la Mar Bella.