Un autobús i un cotxe s’han vist implicats en un accident aparatós al carrer de València, entre els de la Marina i Lepant. Segons expliquen alguns testimonis, els Bombers han intervingut per excarcerar la conductora del cotxe, que ha quedat atrapada al vehicle. Els Sistema d’Emergències Mèdiques n’ha rebut l’avís a les 17.23 h i hi ha traslladat cinc unitats terrestres.

Els serveis mèdics han atès en total una quinzena de persones, una d’elles traslladada en estat crític a l’hospital de Sant Pau. Tres persones més han estat traslladades a diferents centres sanitaris.

Foto: @Albertet1981

Segons alguns dels ocupants del bus implicat, la conductora ha perdut el control del vehicle i ha xocat contra un fanal, s’ha enfilat a la vorera, i ha arribat a topar amb un autobús que estava aturat. De moment es desconeixen els motius pels quals la conductora hauria perdut el control.

Un dels testimonis apunta que l’envestida del fanal ha estat tan forta que la base ha quedat a l’interior d’un comerç que hi ha davant. “Era dins de casa i ha sonat tan fort que pensava que havien xocat dos autobusos“, comenta.

Com a conseqüència d’aquest accident, s’ha tallat el trànsit al carrer de València i diverses línies d’autobús han vist alterat el recorregut. A més, s’ha tallat el pas als vianants, i la Guàrdia Urbana només deixa passar els veïns del tram acordonat.