Bicibox

(ACN) L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) permetrà que els patinets elèctrics i la resta de vehicles de mobilitat personal es puguin aparcar de manera segura als mòduls del Bicibox. Es tracta del servei metropolità d’aparcament de bicicletes, que actualment té 19.488 usuaris i 2.453 places.

Estacionament de patinets elèctrics, a partir de l’1 de febrer

Segons ha informat l’AMB en un comunicat, es podrà fer a partir de l’1 de febrer, el mateix dia que entrarà en vigor la prohibició temporal de sis mesos per viatjar amb el patinet elèctric al transport públic després de l’incendi d’un d’aquests vehicles de mobilitat personal en un vagó de FGC. De fet, durant aquest mig any, pujar el patinet al transport públic pot comportar sancions de 200 euros.

Servei gratuït amb registre previ

El servei és gratuït, tot i que caldrà donar-se d’alta i tenir el vehicle registrat. Segons el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB, Antoni Poveda, l’objectiu és “afavorir la intermodalitat amb el transport públic metropolità” mentre estigui en vigor la prohibició temporal d’accés dels patinets elèctrics.