obres colom

Circular aquest cap de setmana pel passeig de Colom i el de Josep Carner podria ser complicat per les obres de reurbanització de la Rambla. Les afectacions més importants d’aquesta actuació seran el 24 i el 25 de febrer, i el 2 i 3 de març. Com acostuma a passar, s’aprofita que el volum de trànsit baixa dissabte i diumenge per, en aquest cas, fer els encreuaments de serveis de les diferents xarxes (aigua, electricitat i gas). Malgrat tot, les fonts municipals que ha consultat betevé han admès que no preveuen grans problemes en la circulació.

Un carril per sentit al passeig de Colom

Les obres al passeig de Colom es faran per terços. Primer es veuran afectats els laterals de tots dos sentits i, després, quedarà tallat el tronc central. En aquest cas, el trànsit rodat es desviarà per les calçades laterals, igual que les línies de bus 59, V13, H14, D20 i 120. Tres parades quedaran anul·lades: Portal de la Pau, Moll de la Fusta i Passeig Colom – Via Laietana. De tota manera, sempre hi haurà habilitat un carril per sentit per a tots els vehicles.

La rotonda de Colom, afectada durant les nits

La rotonda al voltant del monument de Colom, a la plaça del Portal de la Pau, es veurà afectada només dues nits. Entre el 26 i el 28 de febrer quedarà habilitat un únic carril de circulació per sentit al passeig de Josep Carner i a la mateixa rotonda. La jornada de treball nocturna serà entre les 22.30 i les 5.30 h.

D’altra banda, s’hi farà una altra intervenció a la part exterior de la rotonda durant la nit del 28 de febrer per fer l’encreuament de l’enllumenat. De la mateixa manera, només quedarà un carril habilitat.