És l'aspecte que presenta el pont de Sarajevo des de fa un temps, en obres. Demà però, s'hi afegiran les afectacions de trànsit a l'avinguda Meridiana. Els treballs de millora preveuen instal·lar unes estructures metàl·liques a banda i banda del pont, la qual cosa obligarà a restringir la circulació en totes dues direccions i a tallar completament el carril Bus VAO. Per tal de minimitzar l'afectació viària, les restriccions es faran durant la nit. Pel que fa al pont, aquest es convertirà en una plataforma única que prioritzarà el pas de vianants i també inclourà una zona de porxos amb vegetació. "A veces bajamos por un semáforo que hay abajo, porque es mejor esperar el semáforo en rojo que no pasa por aquí porque es imposible." "La gente pasa por las aceras, por aquí y por allí. Y los coches pasan perfectamente así que no entiendo porque lo quieren ampliar." Durant el dia també s'efectuaran restriccions de trànsit, en aquest cas, per la remodelació de la carretera de Ribes, perquè tingui més presència al barri. Aquí, l'afectació més important es produirà la nit del 23 al 24 de juliol, moment en què es tancarà el túnel que uneix la Via Favència amb la Meridiana. D'altra banda, se substituiran part de les barreres metàl·liques de la calçada, les anomenades biones, per unes de noves. "El canvi de les barreres de seguretat vial afectarà, durant les primeres setmanes, els carrils d'entrada a la ciutat i, posteriorment, els de sortida. Tot plegat, un conjunt d'actuacions que provocaran restriccions al trànsit d'aquesta via fins a finals d'agost. Us ho ha explicat, des de l'avinguda Meridiana, Sara López."

Els treballs al pont de Sarajevo s’allargaran fins a finals d’agost i el muntatge de les estructures metàl·liques laterals es farà les nits de diumenge a dijous des del 20 de juliol fins al 20 d’agost en horari nocturn, de 23 a 5 h. S’han programat restriccions de carrils a la Meridiana en el sentit de sortida i entrada a la ciutat, i en el carril Bus-VAO, que es tallarà completament de Ripollet a Barcelona, la C-33, la C-58, i la C-17.

Aquest dilluns també comencen els treballs de substitució dels elements metàl·lics de seguretat situats entre la via Favència i el passeig de Fabra i Puig que no s’adeqüen a la normativa vigent. Les obres es faran de dilluns a divendres de dia fins al 21 d’agost. Durant les primeres setmanes les obres afectaran el sentit entrada de la ciutat i posteriorment el sentit sortida.

El trànsit també es veurà afectat per la urbanització dels entorns de l’edifici de la UGT i per la segona fase de la remodelació de la carretera de Ribes, a Trinitat Vella. La nit del dijous 23 al divendres 24 de juliol s’afectarà un carril de sortida de la Meridiana en sentit a la C-17 i es tallarà l’accés del túnel des de la via Favència. Els vehicles es desviaran per la carretera de Ribes reincorporant-se a la C-17 abans del pont de Sarajevo. L’afectació s’allargarà fins al 13 d’agost, que serà quan es recuperarà el carril afectat de la C-17. El túnel d’accés des de via Favència continuarà en obres fins al 17 de setembre.