L’accident s’ha produït pocs minuts abans de la una del migdia, quan un camió que transportava refrescs ha perdut part de la càrrega a la ronda del Litoral, a l’entrada del túnel del port en sentit Besòs. Agustín Rodríguez ha estat testimoni de l’accident, ja que anava al tercer cotxe darrere el camió. Ha explicat a BTV que “el conductor del camió ha perdut el control del vehicle,ha fet la tisora a l’entrada del túnel i la càrrega ha sortit disparada”.

La força de l’impacte ha fet caure la càrrega i ha fet arribar part de les ampolles fins al sentit contrari de la marxa. Rodríguez ha explicat que cinc operaris han pogut anar retirant les ampolles i obrint parcialment el primer carril de circulació. Tot i que a l’inici la Guàrdia Urbana ha explicat que es tractava d’una càrrega de cervesa, la imatge deixa ben clar que es tracta de caixes de refresc.

L’accident ha provocat el tancament de les entrades 20 i 21 de la ronda del Litoral per evitar agreujar el col·lapse. La Guàrdia Urbana recomana fer servir rutes alternatives, com la Gran Via. Passats 10 minuts de les dues de la tarda s’ha aconseguit restablir la circulació en un dels dos carrils en sentit Besòs, tot i que trànsit preveu que la circulació per un sol carril es pugui allargar pels problemes que comporta netejar acuradament la via  de les restes de vidre de les ampolles de refresc.