Eren prop de dos quarts de sis de la tarda. Hora punta amb molts ciutadans pel centre fent compres i passejant per la rambla de Catalunya que s'han vist sorpresos per l'accident. Un turisme francès hauria realitzat una maniobra indeguda i un taxista que circulava pel carrer d'Aragó l'ha intentat esquivar. El taxi ha xocat contra un semàfor i ha atropellat sis vianants que esperaven per travessar el carrer. A tocar del lloc dels fets hi ha la tradicional Fira de Rams. Els paradistes també han estat testimonis del sinistre. El xoc ha deixat sis ferits de diversa gravetat: una dona de 30 anys en estat crític i dos més, una dona i un home de 85 i 84 anys, que estan greus. La resta han resultat ferits lleus. Diversos efectius de la Guàrdia Urbana i set unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques s'han desplaçat al lloc dels fets. La policia ha acordonat la zona i ha tallat la circulació del carrer d'Aragó entre Pau Claris i Rambla Catalunya i el de Rambla Catalunya entre els carrers de València i Consell de Cent. Una unitat del cos de Bombers ha retirat el semàfor caigut. El perímetre acordonat s'ha escurçat i cap a un quart de set els vianants ja podien creuar pel carrer d'Aragó. Pocs minuts abans de les set, després d'una hora i mitja amb la circulació aturada, el trànsit al lloc de l'accident s'ha reobert. Us ho ha explicat des del carrer d'Aragó Carmen Cortés.

Sis vianants i un conductor han resultat ferits en l’accident. Un es troba en estat crític, dos estan greus, dos menys greus i un altre té ferides lleus. Tots sis han estat hospitalitzats. El setè afectat ha estat atès al lloc de l’accident. Set ambulàncies del SEM s’hi han desplaçat.

El fet ha tingut lloc a les 17.28 h a la cruïlla del carrer d’Aragó amb la rambla de Catalunya. Després d’una col·lisió amb el turisme, el taxi ha sortit de la calçada i s’ha llançat a sobre de sis persones que esperaven per travessar el carrer. Tots dos conductors han donat negatiu en la prova d’alcoholèmia i drogotest.

La Guàrdia Urbana ha tallat el trànsit del carrer d’Aragó entre els carrers de Pau Claris i la rambla de Catalunya durant una hora i mitja. També s’ha impedit la circulació per la rambla de Catalunya entre els carrers de València i del Consell de Cent.