JOAQUIM FORN, tinent d'alcalde de Seguretat i Mobilitat "Estem a sobre d'això. En aquests moments intentem que es resolgui per la via de la negociació la situació entre Sagalés i els treballadors, i en el moment en què això estigui resolt veurem com a empresa què és el que hem de fer."

Precisament aquest dimecres el president de TMB, Joaquim Forn, s’hi ha referit i ha demanat a l’empresa que solucioni el conflicte perquè la vaga “deixa desatesa la mobilitat dels veïns” en aquesta zona.

El primer tinent d’alcalde de Barcelona i president de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Joaquim Forn, ha deixat en mans de Sagalés solucionar el conflicte laboral del bus de Nou Barris que afecta les línies 80, 81, 82 i 83. Els treballadors fan vaga des de l’11 de març i el servei només funciona amb serveis mínims que són d’entre el 20 i el 40%. La vaga afecta de ple la mobilitat dels veïns de Torre Baró i Ciutat Meridiana. L’empresa al·lega que aquest servei és deficitari i per això s’han plantejat retallades que afecten el col·lectiu de treballadors.