Els Mossos d’Esquadra han hagut de fer un rescat poc habitual, però amb final feliç. Els agents han pogut alliberar aquest dijous una guineu que havia quedat atrapada en una de les tanques de la B-22, a tocar de T1 de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona – el Prat. El cap de l’animal s’havia quedat encaixat a l’estructura i això li impedia sortir.

Una operació ben curiosa que ha difós a les xarxes socials el sindicat de Mossos SAP-Fepol, en què detallen que han estat els agents del sector de trànsit de Sant Feliu de Llobregat els qui han trobat la guineu i s’han aturat per alliberar-la. L’exemplar ha quedat en llibertat, sa i estalvi.

Guineus vistes a Barcelona i rodalia

Veure una guineu a tocar de Barcelona o fins i tot dins de la mateixa ciutat ha estat una situació que s’ha repetit diverses vegades recentment. L’última va ser a mitjans del mes de desembre, a Montbau, quan l’animal va ser captat passejant tranquil·lament pels carrers del barri. Un mes abans, al novembre, un altre veí va gravar una guineu a la Bonanova. Es desconeix si es tracta de la mateixa guineu.