Rescat peculiar el que ha fet la Guàrdia Urbana de Barcelona aquesta setmana. Una patrulla del grup de platges va salvar un gos que s’havia quedat atrapat a l’interior d’una escultura del districte de Sant Martí. En concret, una estructura metàl·lica situada al passeig Marítim del Bogatell, a la platja de la Mar Bella, al barri de Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou. L’escultura és de grans dimensions i està visiblement rovellada. Representa la popa d’una embarcació amb la pala del timó.

Els Bombers de Barcelona van materialitzar el rescat

Els fets van passar dijous quan un ciutadà va alertar la Guàrdia Urbana perquè havia sentit el que semblava un gos a l’interior d’un monument de la zona. Quan els agents hi van arribar van sentir lladrucs provinents d’un sot excavat a terra, però no hi podien accedir. Per això van requerir l’ajuda dels Bombers de Barcelona, que van ser els qui van materialitzar el rescat de l’animal que, malgrat tot, es trobava en bon estat.

Després, la Guàrdia Urbana va intentar localitzar els propietaris del gos (que duia xip), però no ho va aconseguir. Per aquest motiu, es van posar en contacte amb el centre d’acollida d’animals Help Guau perquè se’n poguessin fer càrrec i els ajudessin a fer-lo tornar a casa.