La previsió del temps per aquest dissabte indica que el matí serà tranquil, amb poc vent i l’obertura progressiva de clarianes. Ara bé, a la tarda el vent es començarà a reforçar altra vegada amb l’arribada de la borrasca Domingos.

Previsió horària per a Barcelona:

  • 6 h: cel cobert
  • 9 h: ambient fresc
  • 12 h: obertura de clarianes
  • 15 h: predomini del sol
  • 18 h: augment de la força del vent
  • 21 h: arribada de nuvolades i d’alguna gotellada

Una altra borrasca pica a la porta

La borrasca Domingos arribarà aquest dissabte a la regió metropolitana. Comportarà un reforçament del vent a partir del migdia i, sobretot, a partir del vespre. Les ratxes superaran amb facilitat els 50 km/h i s’acostaran als 70 km/h. Dalt de tot del Montseny la ventada tornarà a ser molt destacable.

A banda, també hi haurà un altre temporal marítim durant la segona meitat de la jornada. Les onades podran superar els dos metres i mig d’alçària.

Amb tot, hi haurà força núvols fins al matí i de nou a partir del vespre, fins i tot amb algun ruixat fugaç a primera hora de la nit. Durant la resta del dia hi haurà moltes estones de sol.

La temperatura es recuperarà i al centre del dia serà més comú que no pas divendres superar la barrera dels 20 graus.

Diumenge, últim dia ventós

Diumenge serà un dia assolellat, però ventós. El vent de ponent es continuarà fent notar a Barcelona i l’entorn metropolità amb ratxes fortes, si bé perdrà pistonada avançada la tarda. Encara hi haurà temporal marítim.

L’inici de la setmana vindrà marcat per una situació molt més tranquil·la. El vent amainarà i això afavorirà que durant les nits i les matinades la temperatura pugui baixar més que no pas dies enrere. Predominarà el sol o el ressol.