Khurasana és un pòdcast sobre l’art de cuidar. Infermeres, cuidadores i pacients expliquen experiències viscudes en primera persona. Històries de dolor, de superació, però també anècdotes que conformen el dia a dia de les professionals d’infermeria. Presentat per les infermeres Raquel Borrell Memba i Amaranta Fuenmayor Díaz. 

# 01| Mai no oblidarem

Una conversa entre infermeres que recorden vivències colpidores, moments i persones que les han marcades personalment i professionalment.

# 02| Cuidadors extraordinaris

La història de Marta Arissa, que va fer de cuidadora del seu marit els darrers nou anys de malaltia fins que va morir.

# 03| Houston… falten infermeres!

Debat sobre la manca d’infermeres amb Lorena Molina, directora del Campus Docent de Sant Joan de Déu; Mar de la Hoz, responsable adjunta d’infermeria del CAP Sant Rafael, i Mireia Colomé, infermera de l’àmbit sociosanitari i geriàtric.

# 04| Un canvi de feina radical

La història de dos professionals de sectors molt valorats, d’àmbits de prestigi i de reconeixement social, una sommelier i un modista de patronatge canvien de feina i es dediquen a fer d’auxiliars d’infermeria.

# 05| Salut sense Sostre

La feina de dues infermeres de l’associació Salut sense Sostre, vinculada a l’Hospital de Campanya de la Parròquia de Santa Anna, a Ciutat Vella.

# 06| L’Alfons i la Blanca, supervivents de la covid

L’Alfons i la Blanca, dos supervivents de la covid que expliquen el seu llarg camí cap a la recuperació. L’Alfons va estar 85 dies a l’UCI, la seva parella , la Blanca va estar al seu costat.