El primer que podreu escoltar en el programa d’avui, és la trompeta de Harry “Sweets” Edison en amigable competició amb dues llegendes del saxo tenor: Lester Young i Ben Webster. Tres músics que, en un o altre moment de la seva carrera, van ocupar un faristol a la big band de Count Basie.

A continuació una bona mostra del que va gravar el músic francès Michel Legrand, l’any 1958 a Nova York, dirigint a la flor i nata dels músics de Jazz americans. Només cal dir que comptava amb Miles Davis, John Coltrane, Bill Evans o Phil Woods entre molts altres.

Acabem la primera part amb dues gravacions que compten amb la bateria de Steve Gadd, que protagonitzara, el 9 de novembre, un dels concerts del Voll Damm festival de Jazz de Barcelona.

La segona part comença amb 3 moments de la vida dels Jazz Messengers, el grup del bateria Art Blakey que va ser la porta d’entrada a la professionalitat de molts músics.

Continuem amb Earl Thomas, un cantant que forma part del cartell del Festival de Blues de Cerdanyola que es celebra aquest principi d’Octubre.

I acabem amb el baixista John Patitucci en una gravació apadrinada per Chick Corea i amb la guitarra del jove britànic Laurence Jones que també serà a Cerdanyola.

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part