Per segon any consecutiu, La Bambolina Negra fa un espectacle per la festa major del barri al Teatre de Sarrià, que destina a fins solidaris. Aquest any representa ‘Toc toc’, una obra sobre el trastorn obsessiu compulsiu.

La companyia sarrianenca La Bambolina Negra, que va néixer fa 30 anys a Sarrià, representarà aquest cap de setmana la famosa comèdia ‘Toc toc’, sobre el trastorn obsessiu compulsiu del dramaturg Laurent Baffieuna, en què sis pacients esperen en una sala a ser atesos per un metge expert en TOC.

Un dels personatges no pot parar d’insultar, l’altra té fòbia als microbis i també n’hi ha un que no para de fer càlculs mentals. Jordi Joan Recasens, actor de La Bambolina Negra, promet que els espectadors riuran: “Sense tirar cap a la burla, perquè sabem que és real. Però sí que intentem donar-li aquest punt de gràcia. Que la gent, tot i que s’hi vegi reflectida, s’ho prengui amb humor”.

Teatre solidari

L’any passat es van recaptar 3.000 euros, que van destinar a la Fundació Montserrat Gabarró, i aquest any els beneficis que obtinguin -mitjançant la taquilla inversa- els destinaran a la fundació sarrianenca Aspasim, que treballa per les persones amb discapacitat. Jordi Freixas, de La Bambolina Negra, explica que “procurarem donar suport sempre a qualsevol entitat que ho necessiti. Aquest any hem triat Aspasim, que és una entitat que ho necessita del barri. I si som una companyia teatral de barri doncs què menys que fer-ho amb les entitats del barri”.

L’obra, que la companyia ja va estrenar el mes de maig, es podrà veure en dues representacions aquest cap de setmana: dissabte, 7 d’octubre, a les 21.30 h i diumenge, 8, a les 17.30h al Teatre de Sarrià.