Loli és la mare fundadora de ‘CHOICE’, una gang de joves creatius que des del 2013 crea festes a la ciutat comtal i compten, fins i tot, amb la seva pròpia marca de roba. Però ella comença com PR i DJ, tenyint-les seves sessions d’R&B, house clàssic i ritmes llatins. I tot això és el que ens porta a l’Habitació 910’: d’Ariana Grande o Jamelia a la polifacètica Yaeji, sense oblidar un mite com Donna Summer. Loli ens deixa clar que no vol barreres entre l’underground i el pop, de la mateixa manera que no vol definir la seva identitat sota un sol nom.

Precisament Ariana Grande segueix sent l’altra protagonista del programa, i és que no podem parar de degustar el seu nou llarg, ‘thank u, next’. Aquesta setmana el desgranem encara més per a descobrir algunes de les delícies que inclou.

Ella va ser, però, la gran absència de la darrera cerimònia dels Grammy tot i sortir-ne premiada. Altres noms guanyadors són Lady Gaga, Dua Lipa o Childish Gambino, així que els convidem també a acompanyar-nos a la nostra còmode habitació.

El pop, aquí, no hi entén d’etiquetes: el trobeu tot ben barrejat a betevé!

Escolteu el programa sencer aquí: