Woody Allen tocant

El director de cinema nord-americà Woody Allen ha anunciat que tocarà a Barcelona el 18 de juny (22 h) en el marc de la setena edició del Festival Jardins de Pedralbes 2019. El cineasta i a la vegada músic oferirà un concert amb clarinet i acompanyat de l’Eddy Davis New Orleans Jazz Band. Les entrades per al recital es posaran a la venda el 18 de febrer a partir de les 10 h. Segons la productora musical Concert Studio l’aforament serà de 2.350 localitats.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Festival Jardins de Pedralbes 2019″ style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/artic/festival-jardins-pedralbes-artic/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Una de les particularitats d’Allen és que a cada concert improvisa els temes que tocarà i, per tant, no té un repertori musical fix. El concert repassarà una selecció variada de cançons de jazz internacional de principis del segle XX. S’inspira en diversos artistes com George Lewis, Johnny Dodds, Sidney Bechet, Louis Armstrong i Jimmie Noone.

Woody Allen New Orleans Jazz Band

La darrera vegada que Allen va visitar la ciutat com a músic va ser el desembre del 2014 al Liceu. En aquell espectacle Allen va tocar alguns temes relacionats amb la seva filmografia.

Mariah Carey al Festival Jardins de Pedralbes

Una altra de les estrelles que ha confirmat que actuarà en el Festival Jardins de Pedralbes és la cantant, també nord-americana, Mariah Carey. L’artista aterrarà a Barcelona el 10 de juny per oferir un espectacle dins de la gira europea Caution World Tour. Carey hi presentarà l’àlbum ‘Caution’, el número 15 gravat en estudi de la seva carrera musical.