Com ja se sap, el pop té moltes variants, i totes tenen cabuda a la nostra ‘Habitació 910’. Pot impregnar-se de folk, com la música de Roba Estesa —l’octet femení i transfeminista del Camp de Tarragona—, que acaben de publicar l’àlbum “De lo bo, lo millor”. En podrem veure un tastet en directe al programa. O pot nodrir-se de rap i de trap, com el projecte de Boye, que, amb el senzill ‘Peter Pan’, ens avancen el disc que veurà la llum a l’abril. I també pot ser avantguarda pura, com en el cas de Blu Boi, que sona de manera habitual a les ‘Gourmet tracks’ de l’Alvie. Rere el projecte de Blu Boi hi ha en Xavi i en Tono, que aquest divendres seuran amb l’Alvie per parlar del seu àlbum “Sol x sempre” i dels entrellats de la producció, la mescla i la masterització musical.

Aquests dies hi ha moltes celebracions. L’1 de març és l’aniversari de Kesha, Justin Bieber… i l’Alvie! Amb la ‘Màquina del temps’ repassem fites de tal dia com avui dels anys 1994, 1989 i 1981. I també et portem un especial breu dedicat a la britànica Sophie Ellis-Bextor i al seu èxit internacional ‘Murder on a dancefloor’, que està vivint un moment de glòria 23 anys després de publicar-se, i és l’excusa perfecta per repassar la seva biografia i reivindicar els senzills més oblidats de la seva discografia.

També des del Regne Unit ens arriben: ‘Von dutch’, el nou senzill de Charli XCX; ‘Dizzy’, amb què Olly Alexander representarà el seu país a Eurovisió, i l’homenatge a Jane Birkin de Mika. Però també parlarem de talent local, concretament d’artistes sortits de l’acadèmia d”Operación triunfo’. Álvaro Mayo —de l’edició d’aquest any— ja té vídeo per al seu ‘Mis nenas’ i María Escarmiento —d’OT 2018— sembla que ens avança un àlbum amb la cançó ‘Te pedí que me olvidaras’.

Vols dues hores de pop, converses, riures i ballarugues? Va, entra a l’’Habitació 910’, que t’esperem!

Escolta el programa aquí:

Llista de reproducció: