La nostàlgia s’apodera de l’’Habitació 910’ aquesta setmana i la nostra màquina del temps treu fum. Amb l’estrena a Filmin de la nova pel·lícula del francès Michel Gondry, ‘El llibre de les solucions’, aprofitem per destacar la seva feina com a director de videoclips. Sempre experimental, surrealista, futurista i amb la tecnologia més capdavantera com a millor aliada, ha firmat peces per artistes i bandes com Daft Punk, The White Stripes, Sinéad O’Connor i, més que amb ningú altre, Björk.

La Sonia Madoc s’estrena com a col·laboradora i ens fa viatjar fins als inicis del nou mil·leni per recordar les cançons en espanyol que més sonaven cada estiu, quan tothom ballava ‘La bomba’ o el ‘No rompas mi corazón’, de Coyote Dax. I deixem novament els comandaments de la nau a tot un expert: amb 29 anys d’experiència als plats. DJ Glass Hat sap el que és dominar una pista de ball amb èxits que esperen ser corejats. Tot i l’eclèctic gust i coneixement musical, en aquesta ocasió posem l’ull en aquells moments que el pop-rock s’ha apoderat de les llistes. Les guitarres són el nexe en comú de la seva selecció, que va des de Depeche Mode o Blur fins a No Doubt, Garbage i Dover.

Amb Gerardo Reyes i Iván García continua la nostàlgia: ens presentem ‘Pirulí Forever. La tele no se rinde’, un repàs il·lustrat a la història de la televisió pública espanyola, que entenen més aviat com un tribut a la nostra cultura pop.

Però no viurem només ancorats al passat, no patiu. Ja s’encarrega Dua Lipa de retornar-nos al present: estrenem el tercer senzill del que serà el seu tercer àlbum, que ve amb un vídeo de kilòmetre zero. ‘Illusion’ ha estat rodat íntegrament a les piscines Picornell de Barcelona, i és un homenatge descarat a alguns clips de Kylie Minogue. Abraham Mateo, Bad Gyal i Anitta, Ruslana, Jojo Siwa i Camila Cabello són altres de les novetats que us presentem, algunes amb una micona de safareig inclòs.

I feia massa que la moda no estava present a l’’Habitació 910’, així que hem enviat al nostre nou reporter, l’Hugo Hipo, al 080 Barcelona Fashion per veure què s’hi cou. Moda que mira al futur i la tecnologia, assistentes a les desfilades amb moltes coses a dir… I fins i tot la intervenció de la Sofia Coll!

Agafeu-vos fort, que els viatges temporals d’aquesta setmana s’endevinen mogudets!

Escolta el programa, aquí:

Llista de reproducció: