sonar 2019

El Sónar 2019 portarà enguany més de 80 estrenes musicals i visuals amb una oferta que se supera any rere any. L’edició 26 disposa de 180 actuacions i se celebrarà de forma extraordinària en ple estiu del 18 al 20 de juliol al recinte firal de Montjuïc, on hi haurà els escenaris del Sónar de Dia i el recinte firal de Gran Via repetirà acollint el Sónar de Nit.

bad bunny sonar 2019

Bad Bunny, cap de cartell destacat

La de Bad Bunny serà una de les actuacions estrella que s’han programat. L’artista porto-riqueny és un referent mundial de la música reggaeton i del trap llatí. ‘X 100PRE’ és el seu primer àlbum que l’ha dut a l’èxit total. Però ja abans l’artista havia destacat amb temes i vídeos que van arribar a les primeres posicions dels més vistos a YouTube. Una de les cançons més escoltades del cantant és ‘I like it’ que compta amb la col·laboració d’altres artistes famosos com la rapera Cardi B i l’expert també en reggaeton, J. Balvin.

arca sonar 2019

D’espectacles també destaca la del músic veneçolà Arca, una icona de la música electrònica mundial. És un artista polifacètic, és cantant, compositor, productor, DJ i realitzador. Arribarà al Sónar per estrenar un xou inspirat en el cabaret i la ficció que incorporarà escenes del seu nou àlbum. La direcció del festival ha anunciat que actuarà amb convidats sorpresa.

Per ballar arribarà una de les figures rellevants del hip-hop, ASAP Rocky, també farà vibrar als escenaris el house de Disclosure i no deixarà indiferent ningú escoltar el darrer treball de Paul Kalkbrenner. El binomi britànic Underworld farà parada al Sónar per presentar el nou disc ‘Drift’, que segons ells mateixos es tracta d'”un viatge sense destinació fixa”. Els artistes tenen una llarga trajectòria en l’electrònica i ja fa més de 30 anys a les pistes de ball.

bad gyal sonar

L’escena catalana i nacional, també al festival

El festival mai no oblida una àmplia selecció del panorama català ni tampoc de l’espanyol. Hi ha un grapat d’artistes que faran ballar els visitants. Hi destaca Bad Gyal, la jove catalana del Maresme que repeteix al Sónar amb la seva música trap llançada indiscutiblement a la fama internacional. També hi haurà l’actuació de l’andalús Dellafuente que durà més trap als escenaris. Tampoc no hi faltaran Cecilio G, Lil Moss, Desert, Desilence i Territoire.

Un cop més el Sónar ha programat l’edició amb un cartell que ha tingut en compte el criteri de la paritat.