Mil·lennista en potència, no és gens estrany que entre la seva selecció es colin de Dua Lipa a Britney Spears, dues grans princeses del pop, cadascuna del seu moment. Però sobretot, hi trobem ritmes llatins amb què, com ens confessa, practica els seus millors moviments mentre escull què posar-se per a cada festa: Camila Cabello, i el seu ‘Havana’, o ‘La Modelo’ d’Osuna, amb Cardi B, són algunes de les seves preferides del moment.

Entre unes novetats i altres, l’Alvie ens proposa una nova secció: la versió de la setmana. Per començar, St Vincent versionant Rihanna i Frank Ocean fent seva la mítica i oscaritzada ‘Moon River’.

I precisament a això dediquem l’hora final: a cançons guanyadores d’un Òscar. Aprofitant que aquesta setmana s’entreguen els premis més importants del cinema, fem un repàs musical als seus 90 anys de trajectòria. No hi falten clàssics com els de ‘Fame’, ‘Flashdance’ o ‘Dirty dancing’, i noms tan pop com Adele o Eminem. També cal fer menció especial a Disney, responsable de bandes sonores insuperables, i naturalment ens deixem enfonsar per enèsima vegada amb la titànica veu de Cèline Dion.

Aquí hi ha lloc per als balls però també per l’emoció, ens acompanyeu?

Ja ho sabeu: el millor pop és a l’’Habitació 910’, de betevé!

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part