La sala ha estrenat la campanya “Tot canvia. Res canvia” amb l’objectiu de mostrar l’evolució constant durant els 75 anys de vida. Escena Barcelona s’ha convertit en l’escenari per a bandes, productors i discjòqueis locals aquest dissabte —des de les 12 del migdia i fins a la mitjanit. L’entrada per les 12 hores de música, amb concerts a la Sala Apolo i a La [2] d’Apolo és gratuïta.

Alguns dels noms que s’han sentit són Me and the bees, Ran Ran Ran, Pentina’t Lula, La Ruinas, Minima i Heather. El cartell musical l’han completat els joves Bruises i els Tiki Phantoms, que han presentat el seu nou disc ‘Rito estacional’.

Gran concert per tancar els 75 anys

La festa, però, només ha començat, perquè la Sala Apolo ha preparat tot un any de celebració dels 75 anys amb exposicions, xerrades i debats. Alhora es publicaran un assaig  i un documental sobre la història de la sala.  L’Apolo també se sumarà de manera especial a les Festes de la Mercè del 2018 i al desembre tancarà els tres quarts de segle amb un concert d’un grup internacional de gran renom.