Era l’any en que Katy Perry i Lady Gaga apareixien a les nostres vides per convertir-se en dues de les principals estrelles del pop i posar potes amunt el món de la música. Gaga, per cert, ens visita aquesta setmana a Barcelona amb el seu Joanne Tour.
El 2008 va ser també l’any que Rihanna s’afiançava amb el seu ‘Good girl gone bad’ que incloïa el reventa-pistes ‘Please don’t stop the music’ i M.I.A. ens portava el seu major èxit, el fabulós ‘Paper planes’, que li suposava la seva primera nominació a un Grammy.

Però no tot és passat, que l’actualitat ja torna a estar carregada de novetats. La més destacable, l’esperat àlbum debut de Camila Cabello, amb una inesperada producció d’Skrillex.

A més, la setmana ve carregada de nous videoclips: Noah Cyrus amb One Bit, el súper comeback de Justin Timberlake, ‘Filthy’, o la macro-producció audiovisual de Taylor Swift amb Future i Ed Sheeran per al seu darrer single, ‘End Game’.

Què seria del pop sense les seves polèmiques? T’expliquem la que protagonitzen Lana del Rey i Radiohead per temes de propietat; o The Weeknd, que posa fi a la seva col·laboració amb H&M. Vols saber-ne tots els detalls?

Ja ho saps, entra i posa’t còmode, que comença l’’Habitació 910’ de Betevé 91.0 FM!

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part