A l”Actualitat’, una bona dosi del que s’anomena lo-fi house o MP3 house, és a dir música house crua, polsegosa, amb un so sovint saturat i primitiu, però excitant i delicat al mateix temps.

Artistes com DJ Kush Boogie, Garret David o DJ Moonbeam, representats per segells com Lobster Theremin o Luv Jam, són els abanderats del lo-fi house avui a ‘303’, tots ells junt amb els darrers treballs de gent com RY X, Monolink i Speakman Sound i segells com Polybius Traxx, Hunt & Gather o Embassy Of Sound.

En l”Interviu’ parlem amb Albert Domènech, responsable del festival Tupper, que celebra la quarta edició els dies 11, 12 i 13 de gener. És una proposta molt interessant que serveix de plataforma per impulsar la música electrònica a Barcelona i promocionar i dinamitzar l’escena local amb actuacions i tallers a diferents localitzacions de la ciutat com la Sala Hangar, el Convent de Sant Agustí o la Sala Razzmatazz.

A ‘Clubbing’ et donem les claus per gaudir de la vibrant escena nocturna de Barcelona. A partir del minut 50 de la 2a part.

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part