Sorpresa! El programa sobre cultura pop i tendències de betevé estrena plató, dia i hora d’emissió, divendres de 17 a 19 h, i per a aquesta nova etapa els seus presentadors han trobat nova companya d’aventures: la Carla Junyent, centennista, tiktoker i fan incondicional del musical ‘Mamma mia’. Mòbil en mà, com a bona representant de la seva generació, sortirà cada tarda de divendres a voltar per la ciutat i apropar a l’’Habitació 910’ allò que vulgui destacar: una pastisseria, un concert, un carrer que potser no coneixíem… Les opcions són infinites! Per a aquest primer divendres, ens porta l’adaptació teatral que en Biel Rossell i en Pep Farrés han fet del “Quanta, quanta guerra…”, de Mercè Rodoreda.

Com a primeres convidades, rebem la Berta Segura (DMentes) i la Francesca Tur (Tendencias TV), expertes en tendències i noves generacions i responsables del WomenZ PRO, una jornada amb quatre taules de debat que ha tingut lloc a la Casa Seat. D’entre les moltes participants inspiradores, també ens visita de nou la Perla (@afropoderossa), per explicar-nos entre totes què ha sortit de totes aquestes xerrades.

També ens acompanya en Luis F. Pérez, representant a Espanya de Groover, una plataforma en línia de promoció musical. I què millor que parlar-nos de Groover amb una de les artistes que mouen? Us presentem La Coya, artista llatina instal·lada a París que ens regala una actuació en directe del seu darrer senzill, ‘Actitud’.

Però per remodelada que estigui l’habitació, hi ha coses que mai canvien, i els viatges amb la màquina del temps seguiran amb nosaltres. Aquest cop, celebrant el 25è aniversari del segon àlbum de les Spice Girls, ens n’anem fins al 1997. Què sonava llavors als cotxes, les cases, els bars i els clubs? Quines pel·lícules van fascinar el públic? Quins fets van ocupar totes les portades dels diaris? Recorda-ho amb nosaltres!

I no seria l’’Habitació910’ si no us portéssim l’actualitat del món del pop, així que no faltaran a la cita Rihanna, Madonna, Sam Smith i Kim Petras ni Nicki Minaj! I tu, vols veure com ens ha quedat el piset?

Escolta el programa aquí en la seva versió radiofònica:

Llista de reproducció: