El Born Street Food ha engegat aquest divendres portant directament la gastronomia dels restaurants del Born al carrer. Els establiments han traslladat els fogons a la plaça del Pla de Palau en un recinte tancat per oferir els seus plats als visitants. L’espai està obert des de les 12 fins a les 0 h tant aquest divendres com dissabte, i diumenge tancarà abans, a les 22 h. L’entrada és gratuïta, però l’organització demana una consumició mínima de tres tiquets. Alhora hi ha música en directe amb discjòqueis.

A la festa hi participen 16 restaurants: Bodega Vidrios y Cristales; Sagardi Cocineros Vascos; Guzzo Club; El Foro Restaurante; Oaxaca Cuina Mexicana; La Barra del 7 Portes; Cadaqués Cuina Mediterrània; Bronzo Bar e Cucina; 1881 per Sagardi; Euskal Etxea Taberna; Tapeo Born; Sagàs Pagesos i Cuiners; Vila Viniteca; Pork… boig per tu; Golfo de Bizkaia; Ikoya Izakaya.

Cuina de tot tipus: arrossos, pasta i mitjana de vaca vella a la graella

Alguns dels plats que s’ofereixen són l’Uaguiya Don, un plat amb arròs i anguila del delta de l’Ebre, de la taberna japonesa Ikoya Izakaya. L’emblemàtica Barra del 7 Portes porta als visitants una paella parellada tradicional de peix. També hi ha cuina italiana veneciana a mans de Bronzo Bar e Cucina, que elabora un plat de pasta cacio e pepe amb trufa negra i formatge. El popular Euskal Etxea Taberna cuina un pastís de formatge de llet d’ovella Lacha i el restaurant Cadaqués, un arròs brut de mar i muntanya, mentre que el Sagardi es decanta per un entrepà de mitjana de vaca vella a la graella amb pebrots del piquillo.