Natural de L’Hospitalet però acollit molt recentment per la ciutat comtal, Waldorf ens explica com va començar, des de ben petit, el seu tanteig amb els principals “hits” de la música pop i com ha acabat punxant en algunes de les principals sales i festes LGTBIQ+. En els seus sets, ens explica, no pot faltar mai ‘Pon de replay’ de Rihanna, però també hi ha menció per Lady Gaga o les Spice Girls.

I més protagonisme femení: connectem telefònicament amb Alba Riera de DMentes que encara s’està recuperant del festival WOMENZ que va tenir lloc a la Sala Apolo dijous, i que va comptar, entre moltes d’altres, amb el talentàs de Laia Vehí (North State), Indra Zabala o Bea Pelea.

Pel que fa a novetats, destaquem la unió de Charli XCX amb Troye Sivan en una exaltació de la malenconia més millenial que porta per nom ‘1999’. També el més nou de la nostra sueca predilecta, Robyn, o l’EP de Noah Cyrus.

Però Taylor Swift i Katy Perry també són notícia sense necessitat de publicar nova música. No, no es tracta d’un nou capítol de la seva passada enemistat – les paus estan firmades! La primera s’ha mullat finalment en qüestions de política i ha rebut resposta de Donald Trump. La segona… vol un descans!

Tot això, i encara molt més a l’’Habitació 910’ de betevé. Ens acompanyeu?

Escolteu el programa sencer aquí:

1A. PART:

2A. PART: