El festival dedicat al rock instrumental AMFest ha arribat aquest cap de setmana a la Fabra i Coats. En aquesta edició, la setena, l’organització ha ampliat la programació amb 27 bandes que es reparteixen en tres escenarisNúria Ferré, organitzadora del festival, destaca que la principal novetat és el canvi d’espai, “que permet una capacitat molt més elevada, i també una zona exterior on la gent pot sortir a descansar les oïdes”. En les altres edicions el certamen s’havia fet a la sala Apolo.

Els assistents al Festival valoren molt positivament el canvi de localització, ja que creuen que “és més gran i no hi ha temps perdut mentre munten els escenaris, hi ha música tota l’estona i moltes bandes per descobrir“.

L’AMFest és una trobada que aplega artistes internacionals. De fet, el cartell està encapçalat pel grup japonès Mono, els alemanys Notwist, els madrilenys Toundra, els belgues Amenra i els britànics 65daysofstatic. Però també hi actuen catalans, com ara l’artista barceloní de música electrònica Jaime L. Pantelón.

Tot i que les bandes de rock instrumental són les protagonistes d’aquest festival, l’organització també aposta per ampliar el ventall d’estils musicals. Un dels assistents afirma que “segueix mantenint l’esperit de sempre”, hi troba l’oferta que busca i “després descobreixo coses noves i fins i tot hi ha música electrònica“.