Whitney Houston, Kylie Minogue, Eminem, P!nk, Anastacia, Alicia Keys… Els noms més destacats del pop d’aquell moment es van reunir al Palau Sant Jordi de Barcelona el 14 de novembre del 2002 amb motiu de la gala d’entrega dels MTV Europe Music Awards. Una col·lisió històrica d’estrelles que de cap altra manera haguéssim pogut imaginar a la nostra ciutat. Actuacions estel·lars, presentadors icònics i un espot ja històric amb una Sara Montiel literalment “marvelous”. I un joveníssim Jordi Chicletol va ser-hi! Així que què millor per recordar-ne tots els detalls que amb ell!

Però no ens afermem al passat, que l’escena actual també està plena d’estrelles que no paren quietes: Nathy Peluso ret el seu homenatge a Michael Jackson, Black Eyed Peas compten ara amb Anitta i El Alfa i Rihanna torna a estar a l’ordre del dia per diversos motius. A més, l’Alvie ens porta el més nou dels projectes més gurmet: navxja, Lil Ella, Yves Tumour o Patrick Wolf.

I tampoc cal que creuem fronteres, que el pop en català està vivint un dels seus millors moments. Si Subliminal ens visitava la temporada passada per avançar-nos detalls del seu àlbum debut, ‘El Presumit’, ara ja és una realitat i ens el porta a l‘‘Habitació 910’. I coneixem també Mesalles, jove artista multidisciplinari que acaba d’estrenar-se en la música amb el senzill ‘Dimoni’… I ens el presenta en directe!

La Carla Junyent, la nostra reportera, per la seva banda, ens apropa aquesta setmana al futur: es planta al festival MIRA, on trobem el més innovador en l’àmbit de les arts digitals. L’edició d’enguany, que té lloc aquest cap de setmana, ve amb canvis substancials, però deixem que sigui la Carla qui ens ho expliqui!

El present, passat i futur del pop s’alineen més que mai a l’’Habitació 910’, de betevé!

Escolta el programa amb la seva versió radiofònica aquí:

Llista de reproducció: