Encara estan en fase de proves, però en pocs dies aquests vehicles elèctrics podrien convertir-se en la nova forma de fer turisme al barri d'Hostafrancs. Amb ells, els visitants podran conèixer els punts d'interès turístic i les botigues singulars de la zona. HUGO GARCIA, responsable d’E-company “Els ‘tours’ han de ser primer que gaudeixis de la conducció, és un vehicle elèctric, silenciós i molt fàcil de conduir. I dos, ha de ser amb guies que coneguin el territori.” Un cop arriben al punt d'interès, els turistes surten del cotxe per conèixer tots aquells detalls que no surten a les guies. INSERT LLUIS LLANAS, president de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta “No es tracta de deslocalitzar polítiques i que la màxima concentració vingui aquí, sinó que vingui d'una manera responsable.” De moment tindran una flota de quatre o cinc vehicles amb capacitat per a dues persones cadascun i diferents rutes que es podran contractar al Meeting Point de Creu Coberta.

Els comerciants de Creu Coberta volen aprofitar la proximitat que tenen amb la plaça d’Espanya i la muntanya de Montjuïc per oferir una nova forma de fer turisme. La intenció és oferir rutes turístiques en vehicles elèctrics amb capacitat per a dues persones. El projecte ha pogut tirar endavant gràcies a la col·laboració d’E-Company.

La iniciativa encara està en fase de proves, tot i que podria posar-se en marxa en un termini de dues a quatre setmanes. Segons l’Associació de Comerciants de Creu Coberta els visitants podran triar entre diferents rutes guiades. Una no només anirà fins als punts d’interès turístic de la zona com ara la seu del districte o l’església de l’Àngel Custodi, sinó que també farà una parada en aquelles botigues singulars, aquells comerços únics a la ciutat.

De moment disposaran de quatre o cinc vehicles que podran conduir els mateixos turistes. Aquest servei, amb un preu que encara està per determinar, es podrà contractar al Meeting Point de Creu Coberta.