Els membres del Centre Ocupacional Taller Escola Sant Camil, persones amb discapacitat intel·lectual, són els que han fet aquesta decoració. Utilitzen materials reciclats. SERGIO ROYUELA, usuari “Ho hem preparat, les coses, l’ou, les coses grosses i tot.” “Contentos de como ha quedado?” NOELIA BUENO, usuària “Sí como ha quedado sí, la diadema, que me he hecho yo sola para fiesta, sí.” I és que la festa del dia de corpus és important per a ells. És una de les activitats que organitzen des d’aquesta entitat que treballa des de fa més de mig segle per millorar les condicions de vida de les persones amb intel·ligència límit. SERGI GIL, gerent del Taller Escola Sant Camil “Donar peu a què les persones amb discapacitat estiguin incloses al màxim i una de les maneres són activitats obertes com pot ser l’ou com balla, un campionat de petanca que fem al mes de novembre i una de les activitats que fem és el pessebre vivent.” De moment, a la celebració de l’ou com balla, el concert que ha fet la coral de l’Escola de d’Educació Especial Mare de Déu de Montserrat, ha estat un dels instants més àlgids d'avui.
L’ou com balla és una de les múltiples activitats que organitzen des del Centre Ocupacional del Taller Escola Sant Camil, per tal de donar-se a conèixer al barri i fer visible el col·lectiu per al qual treballen. Un dels moments més especials de la jornada ha estat una actuació de la coral de l’Escola Especial Mare de Déu de Montserrat, un altre equipament del barri que forma persones amb discapacitat intel·lectual.
Al llarg de l’any, el Taller Escola de Sant Camil també fa altres activitats que van des d’un campionat de petanca a un pessebre vivent.