Aquestes fotografies recullen moments importants en la vida d’alguns veïns del Gòtic i són de les primeres que han arribat al Centre Cívic Pati Llimona. Han respost així a la crida que ha fet aquest equipament entre els veïns per elaborar l’arxiu històric del barri. ANTÒNIA ROBLES, directora del Centre Cívic Pati Llimona “El Centre Cívic està especialitzat en fotografia i com a tal crec que tenim també un deure cap a la població del Gòtic. Precisament ara crec que és el moment perquè si fins ara no s’havia fet ara s’havia de fer. Hi ha molts canvis al Gòtic, hi ha molts veïns que estan marxant del Gòtic.” Per això s’està recopilant tot el material possible, que es tracta amb molta cura i sobre el qual no es fa cap manipulació química. FELIPE GARIBELLO, encarregat de reproducció digital de l’Arxiu del Gòtic “Se reproduce de manera digital, mediante una fotografia y unos controles de color y de luz para que sea lo más fiel a la realidad posible, y luego esa misma fotografía, junto con los datos que hemos recopilado al momento de cogerla se fusionan en un sólo documento en el cual una persona cuando tengamos muchas fotos pueda buscar en tal aó? qué fotografías hay.” Els originals es retornen al més aviat possible als seus propietaris i d'aquí a uns mesos es podran consultar per internet. Tot aquest material formarà part del futur Arxiu Històric del Gòtic.

El Centre Cívic Pati Llimona, un equipament especialitzat en fotografia, ha engegat un projecte que consisteix en la recopilació de fotografies dels veïns del barri amb la intenció de fer-ne un arxiu. El que es vol és recopilar tot el material possible i així poder explicar a través d’imatges els canvis del Gòtic.

Els promotors afirmen que molts veïns estan marxant del barri, per això creuen que és més necessari que mai recopilar totes aquestes fotos perquè es quedin i no s’acabin perdent. Ara han començat una crida veïnal per tal d’aconseguir el màxim de fotografies possibles. Els originals es retornen al més aviat possible als seus propietaris i d’aquí a uns mesos es podran consultar per internet. Tot aquest material formarà part del futur arxiu històric del Gòtic en un futur.