Els Jutglar poden presumir de ser una família que es veu molt sovint. No és que es trobin sempre al voltant d’una taula en un dinar familiar, sinó que es troben al local d’assaig dels Castellers de la Sagrada Família. En Kilian, en Joan, la Teresa, la Carla, en David i la Núria llueixen plegats la camisa verd pujat.

“Un dia vam anar a veure una diada castellera amb el meu pare i vam veure que hi havia membres de la nostra família en una de les colles”, recorda Kilian Jutglar. Així van començar a fer pinya germans, nebots i cosins Jutglar amb els Castellers de la Sagrada Família. Des de llavors, diversos parents s’han sumat a l’afició pels castells i han ocupat diferents posicions en els castells així com càrrecs tant en la tècnica com en la junta de la colla. “Vam arribar a ser una dotzena de Jutglars, a més de les parelles”, apunta en Joan.

Entre els aspectes positius, Teresa Jutglar destaca el fet que els més joves “han crescut en un ambient de germanor”, i la Núria afegeix que fer castells els ha unit més i que “en una altra activitat estaríem separats per generacions”. Ara bé, alguns membres de la família discrepen en si és bo o no seguir parlant de castells a casa. La Carla afirma que és un aspecte positiu però el seu germà bessó, en David, reconeix que “si fas alguna cosa malament, potser t’ho recorden durant la setmana”.