Des de principis d’any, els Castellers de Nou Barris assagen cada divendres davant de la seu del districte. El projecte de crear una colla a la zona va sorgir d’un grup de gent que ja participava en altres associacions i entitats. De moment, s’estan donant a conèixer però ja tenen un primer objectiu en ment: presentar-se per la Festa Major de Nou Barris, a finals de maig.

Després de la refundació dels Castellers de Sarrià, Barcelona podria tenir una vuitena colla castellera, els Castellers de Nou Barris. Els impulsors, que ja participaven en associacions del districte, consideren que encara que sobre el mapa sembli que a la ciutat hi ha moltes colles, “Nou Barris és un nucli on no arribaven altres colles”. Afegeixen que hi ha barris del districte que no tenen bona comunicació i, per tant, els veïns no es podien desplaçar a altres zones de Barcelona.

Els Castellers de Nou Barris s’han proposat presentar-se al districte amb un pilar de quatre per la diada de Festa Major de Nou Barris, el 20 de maig, en què actuaran els Castellers de Barcelona i els Bordegassos de Vilanova.