La informació castellera a betevé es renova aquesta temporada. L’espai ‘Fem castells’ permetrà estar al dia de l’actualitat castellera de les sis colles de la ciutat. En un programa de 10 minuts de durada repassarà les actuacions de les colles durant el cap de setmana i també inclourà l’agenda castellera del cap de setmana següent. L’espai incorpora com a novetat els reportatges de la periodista Meritxell Hernández, que setmanalment assistirà als assajos de les colles. El programa s’emetrà del 27 d’abril al 27 de juliol i del 4 de setembre al 30 de novembre. El programa tindrà un espai propi al web de betevé i presència a Facebook i Twitter.

La tertúlia radiofònica a betevé 91.0 fm tindrà una durada de 40 minuts i comptarà amb la participació dels protagonistes de la setmana. Conduïda pel periodista casteller Efren García, comptarà sempre amb tres representants de les colles del pla de Barcelona i la presència d’un periodista casteller que cada setmana anirà canviant.
La temporada castellera de les colles locals va engegar per la diada de Santa Eulàlia i betevé la va emetre en directe en una producció que enguany va disposar d’una càmera zenital per poder viure la jornada amb tots els detalls. La incorporació recentment de betevé als canals de Movistar Plus, al número 160, ampliarà la xifra potencial d’espectadors que podran seguir aquests i la resta de continguts de la casa, com ja es fa a la plataforma de Vodafone.