Ets un fanàtic del cafè? De l’11 al 13 d’octubre tens una cita que no et pots perdre. És l’Independent Barcelona Coffee Festivalun esdeveniment que reuneix professionals del cafè a Barcelona i que, a més, dona una oportunitat única per als amants del cafè. Es tracta d’un festival que promou la cultura cafetera.

L’11 i el 12 seran els dies per a professionals del sector. El 13 d’octubre hi podrà participar tothom que ho vulgui acostant-se a l’Espai 88, al carrer de Pamplona, 88.

Activitats per als professionals

En aquesta tercera edició, el festival s’amplia un dia, i el dijous 11,  el dedicarà a la formació de torradors i la seva relació amb els importadors. Amb el ProPass, els participants podran gaudir durant dos dies d’activitats i xerrades impartides per professionals de la indústria europea del cafè destinades als experts d’aquí i a la seva interrelació per afavorir les oportunitats de negoci.

Cafè per a tot el públic

Els curiosos i cafeters que siguin a Barcelona també hi podran participar. El dia 13 d’octubre, l’esdeveniment s’obrirà a tot el públic i es podrà gaudir de les activitats i tasts del festival amb entrada gratuïta. Hi haurà tallers per aprendre a marinar el cafè. També hi haurà experts que t’explicaran a preparar el millor cafè exprés de màquina o trucs per millorar el cafè que et fas a casa. Els participants podran gaudir d’un tast de cerveses de cafè o com aplicar aquesta beguda en el món dels còctels.

Tothom que s’apropi fins al festival podrà gaudir de cafè gratuït ininterrompudament. A més, a l’exterior del local hi haurà menjar, incloent-hi opcions per a celíacs i vegans. També begudes artesanes. A més a més, hi podran entrar gossos sempre que vagin lligats i estiguin supervisats pels amos.

Barcelona: la ciutat més activa de la comunitat

La comunitat de l’IBCF té 29 locals inscrits ara mateix. Són de diverses ciutats espanyoles com Madrid, Irun, València o Mallorca. Barcelona hi té un paper rellevant ja que, dels 29, 21 se situen a la nostra ciutat. SlowMov, ChichaLimoná o Bond Coffee participen en el festival.