El nou Espai Texas també ha reservat un lloc destacat per a la gastronomia amb el Bar Texas. La proposta recupera el concepte del “fast good”, creat per Ferran Adrià: “Menjar ràpid però ben fet i bo”, explica a betevé Joan Teixidor. Juntament amb Paula Fargas i amb Damià Mulà, que ha ajudat a dissenyar una extensa carta de destil·lats, són els artífex de la proposta gastronòmica que podran trobar els espectadors de l’Espai Texas: “Serà un espai juganer, divertit”. “Perquè quan acaba l’obra tens ganes de comentar o fins i tot parlar amb els actors i aquest serà un punt de trobada”, ha explicat durant la presentació Anna Rosa Cisquella.

Segons Teixidor, a partir del 27 d’octubre hi podrem degustar conserves: “De la línia ‘A mar és espectacular’ de Conservas Dani, i seitons de Marinats Andreu”. Però també una varietat d’entrepans amb els quals s’homenatjarà el cinema i algú molt especial per a Teixidor: “Hem inclòs a la carta el sandvitx del senyor Jordi, un entrepà de roast beef en homenatge al meu pare, que és qui em va despertar la passió per la gastronomia.”

A la carta hi trobarem el sandvitx Fellini Truffaut, amb mortadel·la i trufa, i el Porky’s, elaborat amb farcit de cochinita pibil. També hi haurà el Porco Rosso, amb sobrassada de Mallorca i les patates Alain Delon.

La proposta gastronòmica encara no està del tot tancada. L’Espai Texas obrirà portes el 27 d’octubre i la inauguració definitiva serà el 16 de novembre. Encara hi ha temps per acabar de polir una carta que es completarà amb els destil·lats que ha concebut Damià Mulà. És assessor d’hostaleria i tot un referent de la cocteleria local que, de fet, ha impulsat el primer curs de cocteleria a la Universitat de Barcelona.