atempo estrella michelin barcelona

El restaurant Atempo, ubicat a l’Antiga Esquerra de l’Eixample, ha guanyat la seva primera estrella Michelin a la ciutat. L’establiment del xef Jordi Cruz ha aterrat aquest 2021 a Barcelona, després de fer cuina en un complex de Sant Julià de Ramis, on ja va aconseguir el guardó l’any passat però el va perdre en traslladar-se a la capital catalana. L’encarregat de recollir el premi ha estat Iñaki Aldrey, executor de la cuina dissenyada per Cruz.

En un local al número 200 del carrer de Còrsega, Atempo destaca per les seves “combinacions arriscades, però amb gran coherència en el sabor”. Això és el que l’ha dut a guanyar l’estrella Michelin. Aquest guardó qualifica l’Atempo de Jordi Cruz com “un dels millors del país i inclús del món” i informa el consumidor de la “molt bona cuina” que ofereix.

atempo estrella michelin barcelona
Iñaki Aldrey recull la camisa que guardona l’Atempo amb una estrella Michelin

Tres restaurants de Barcelona perden estrella

L’estrella Michelin per a l’Atempo és l’única novetat catalana del palmarès de la tradicional gala gastronòmica itinerant, que aquest any ha tingut lloc al Palau de les Arts de València. Desapareixen de la llista tres dels restaurants distingits amb una estrella cada un que Albert Adrià ha tancat a Barcelona: el Tickets, l’Hoja Santa i el Pakta.