L’Europa acaba la primera volta en una posició immillorable: en zona de play-off d’ascens. Els escapulats s’han situat tercers a la classificació, però tenen fins a quatre equips a només tres punts.

Vilajoana satisfet, malgrat la mala sort

Un cop acabada la primera volta del campionat, el tècnic de l’Europa, David Vilajoana, ha repassat i valorat els 19 primers partits disputats. Per l’entrenador escapulat, el balanç és bo “malgrat que no hem tingut la sort que ens mereixíem, ja que hem rebut gols en el temps afegit dels partits” que han fet que els de Gràcia hagin perdut punts “que ens haurien permès estar més amunt a la classificació i, fins i tot, lluitar per la primera posició”.

Què cal fer a la segona volta

La recepta de David Vilajona per a la segona volta és clara: “Cal no abaixar el pistó i anar a totes. Serà una Lliga duríssima, amb grans equips, i tots hi serem per lluitar per les quatre posicions de play-off”.

Actualment, l’Europa ocupa la tercera posició amb 34 punts, després de guanyar contra el Banyoles en l’última jornada disputada. El líder del grup cinquè de la Tercera Divisió és l’Hospitalet, amb 39, seguit del Terrassa, que en té 37. Darrere dels escapulats hi ha el Granollers i el Sant Andreu, amb 34 punts. Els segueixen la Pobla Mafumet, amb 33, i Vilafranca, amb 31.