barça

El Barça ha sumat una victòria important al camp del Vila-real per 1 a 4. Tres punts que permeten als blaugrana seguir mantenint viva l’esperança de lluitar pel títol de Lliga. Els de Setién davant els castellonencs han fet un dels millors i més complets partits de la temporada.

El Barça a un ritme alt

El Barça ha començat jugant amb rapidesa i creant perill i en la primera ocasió, en el minut 3, ha arribat el 0 a 1 obra de Pau Torres en pròpia porta. Els blaugrana han tingut ocasions per fer el segon, però el Vila-real en un contraatac ha empatat. Ha estat Gerard Moreno abans del quart d’hora, qui ha signat l’1 a 1. El partit ha seguit viu i amb els de Quique Setién dominant i Luis Suárez en el minut 20 ha fet l’1 a 2. La banda esquerra amb Jordi Alba i Sergi Roberto ha generat molt mals de cap a la defensa grogueta, però el Vila-real al contraatac també posava en perill la porteria de Ter Stegen. De totes maneres, el Barça ha estat superior i just abans del descans Messi ha assistit Griezmann perquè el francès suplent els dos últims partits marquès l’1 a 3.

Segona part més tranquil·la

A la represa el Barça ha seguit domimant i a mida que han anat passant els minuts els blaugrana han buscat protegir-se amb la pilota. Els de Setién han disposat d’ocasions per ampliar l’avantatge i defensivament no han passat angúnies i en el minut 69 el VAR ha anul·lat un gol a Messi. Amb l’arribada dels canvis el ritme s’ha fet més lent i tot plegat més previsible. Fins que Ansu Fati ha enganyat a tothom i en una jugada individual ha marcat l‘1 a 4. Ja en temps de Messi de falta ha enviat una pilota al travesser i Asenjo ha salvat el cinquè de Braithwaite. Així ha acabat un partit rodó del Barça.