El tècnic de l’Espanyol, Francisco Joaquín Pérez Rufete, ha admès que el seu equip ho té molt difícil per assolir la permanència: “És difícil, molt difícil per la quantitat de punts que queden, però seguirem competint com ho estem fent”. Ara mateix, Rufete assegura que hi ha aspectes dels seus jugadors dels quals se sent orgullós tot i acumular quatre derrotes seguides: “M’han agradat les ganes de canviar i de sortir d’aquesta situació. Això m’ha animat a seguir treballant”.

Queixa pels horaris amb altes temperatures

El conjunt blanc-i-blau rebrà el Leganés a les 17 h. Aquest fet no ha agradat a l’entitat blanc-i-blava a causa de la calor que pot acompanyar el matx. A més, l’Espanyol s’enfrontarà a l’Eibar diumenge vinent a les dues de la tard, i d’això se n’ha queixat el club de forma pública. Rufete ha expressat el malestar de l’Espanyol: “Tots hauríem de ser tractats de la mateixa manera a l’hora de triar els horaris. Comença a ser difícil jugar a les dues o a les cinc de la tarda”.

Rufete no té por que la seva imatge s’erosioni

El tècnic blanc-i-blau ha assegurat que “entenc el malestar dels aficionats i tenen un alt percentatge de raó”. Tot i això, assegura no tenir cap por que els resultats de l’equip puguin perjudicar la seva imatge quan torni a ser directiu del club: “Soc aquí perquè en aquest projecte hi ha gent patint i no s’ha de deixar plantat a ningú. La vida posa a cadascú al seu joc i crec en la meva experiència, les meves capacitats i en la gent que m’envolta”.