Espanyol
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha perdut a casa amb el Leganés per 0 a 1 en el partit corresponent a la 34a jornada de Lliga. Tots dos conjunts estan necessitats per la situació a la classificació. El Leganés de Javier Aguirre és dinovè amb 28 punts, mentre que l’equip de Rufete és últim amb 24 punts i s’apropa perillosament a la Segona Divisió.

L’Espanyol no sap vèncer

El conjunt entrenat per Francisco Joaquín Pérez Rufete ha sortit intens però sense acabar de dominar el joc. En els primers minuts cap dels dos equips ha estat capaç d’arribar a l’àrea rival amb perill. Al minut 21 l’Espanyol ho ha aconseguit a pilota aturada amb una rematada de cap de Bernardo que Cuellar ha blocat amb facilitat. La resposta dels pepineros ha estat després d’un córner amb un xut de Kevin que ha atrapat Diego López. Han passat els minuts i no hi hagut cap ocasió per a cap dels dos equips. Amb l’empat sense gols s’ha arribat al descans.

El segon temps del partit ha començat amb un gol anul·lat a Embarba per fora de joc previ a la jugada. Al minut 53, ha arribat el gol del Leganés. Ruben Pérez ha centrat una pilota a dins l’àrea Jonathan Silva ha superat Diego López amb un xut potent. Raúl de Tomás ha pogut fer l’empat en un llançament de falta que ha tret Cuellar sota pals. A 20 minuts per acabar, de nou l’àrbitre ha assenyalat fora de joc en una jugada que ha acabat amb gol d’RDT. A les acaballes del matx Calleri ha vist dues grogues seguides i ha deixat l’Espanyol amb un jugador menys. La millor ocasió de l’Espanyol ha arribat en el minut 89 amb un xut sense oposició de Raúl de Tomás que ha sortit desviat.