El CN Atlètic-Barceloneta ha aconseguit un gran triomf després d’imposar-se per 11 a 9 al CN Sabadell, que ha plantat cara durant els quatre quarts del partit. Marc Larumbe ha estat el jugador més destacat dels mariners amb quatre gols, mentre que Jan Pérez ha estat el més determinant pel Sabadell amb tres dianes.

Partit molt igualat al començament

El partit ha començat amb un Sabadell molt enèrgic. L’equip vallesà ha aconseguit avançar-se al marcador amb un gran gol d’Alberto Barroso. Bernat Sanahuja s’ha encarregat d’igualar el partit amb un gran llançament. Lluny de perdre el lloc a la piscina, el Sabadell s’ha tornat a avançar en el partit gràcies a un gran gol de Jan Pérez, després d’una bona jugada elaborada.

Però, el Zodiac Atlètic-Barceloneta ha començat a carburar mitjançant un gran Bernat Sanahuja, que ha marcat el seu segon gol del partit per tornar a igualar-lo. A partir d’aquest moment el Sabadell ha baixat el rendiment i el conjunt local ha demostrat el seu potencial allunyant-se en l’electrònic fins a un 6 a 3 al final del segon quart.

Gran resposta del Sabadell

L’Astralpool Sabadell ha respost de manera extraordinària i ha pogut acostar-se molt als mariners gràcies a un Jan Pérez que s’ha convertit en el jugador a seguir, amb dos gols. El mateix Jan Pérez ha estat l’encarregat de marcar el seu tercer gol i posar el 6-6 quan faltaven tres minuts per acabar el tercer quart. D’aquesta manera, el Sabadell ha aconseguit igualar un partit que semblava perdut, i ha demostrat una gran reacció a la piscina de l’Atlètic-Barceloneta.

Valera ha estat l’encarregat d’aconseguir la remuntada per el Sabadell amb una gran definició davant d’Aguirre. El Barceloneta ha respost ràpidament amb un bon llançament de Zovic. El partit no ha baixat ni un moment d’intensitat i ha acabat el tercer quart amb un apassionant 8-8 a l’electrònic.

L’Atlètic-Barceloneta s’imposa al final

Els mariners han disparat primer a l’últim quart amb un llançament imparable de Larumbe, l’MVP del conjunt local. Fran Valera ha estat l’encarregat de posar el 9-9 després de transformar un penal per continuar amb la igualtat al partit. Finalment, l’Atlètic Barceloneta s’ha endut la victòria per 11-9 amb dos gols en la recta final del partit. Amb el 10 a 9 cal destacar que els vallesans han reclamat un penal sobre l’exmariner Blai Mallarach que hagués pogut empatar el partit i donar encara més emoció al matx.