Valverde ha valorat

la derrota del Barça davant l’Atlètic de Madrid en la semifinal de la Supercopa d’Espanya, que s’està jugant a l’Aràbia Saudita. El tècnic ha dit que els errors en el tram final del partit els han pagat cars.

L’entrenador ha explicat que, amb l’1 a 2 a favor seu, “quan semblava que teníem el partit a la mà, l’Atlètic de Madrid en un parell de jugades li ha donat la volta”. Per Valverde el Barça ha fet “un partit complet, excepte en moments puntuals en els quals no hem estat bé”. El tècnic ha insistit que “no ens han dominat, ha estat un parell d’ocasions” i que això “ho hem pagat car, quan teníem el partit controlat”. El Txingurri ha reconegut que “en moments no hem estat bé” i que “un parell de pèrdues han propiciat que ells al contraatac ens hagin fet mal per dins”.

Valverde i la inestabilitat del càrrec d’entrenador

Durant la roda de premsa posterior a la derrota contra l’Atlètic se li ha preguntat a Valverde si veu perillar el seu càrrec com a entrenador. El tècnic ha dit que “els entrenadors ens movem sempre amb la idea de treballar, de donar-ho tot en cada partit”. Això sí, ha reconegut que són conscients de com és el futbol i que “sempre ens movem en una inestabilitat permanent” quan els resultats no arriben o es perd. Ha acabat assegurant que “ara es parlarà d’això”, però que ell no ho pot controlar, que “jo em dedico a allò que és meu”.